Popular Posts

Friday, July 6, 2012

B-Complex - PENTING untuk kesihatan

Adakah anda mendapat Vitamin B yang mencukupi? Tekanan hidup, alkohol dan ubat-ubatan preskripsi berunsurkan dadah berupaya meningkatkan risiko pengurangan Vitamin B di dalam tubuh. Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada daripada segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan apatah lagi dalam membina tenaga metabolisme. Kajian terbaru membuktikan bahawa Vitamin B berupaya meningkatkan penglihatan mata dan sistem pernafasan. Kekurangan Vitamin B boleh menyebabkan prestasi badan merosot dan tidak berfungsi dengan baik.


Shaklee B-Complex mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh anda bagi menggantikan nutrisi Vitamin B yang hilang untuk membantu menguatkan jantung, peparu dan organ-organ penting yang lain.

Shaklee Difference (Perbezaan Shaklee):
Mengandungi sistem penyerapan Bioaktif
Shaklee B-Complex mempunyai penyaluran zat makanan berpaten untuk meningkatkan penyerapan nutrien penting iaitu asid folik. Jumlah asid folik yang mencukupi di dalam diet wanita terbukti dapat mengurangkan risiko melahirkan anak terencat akal atau masalah kecacatan saraf tunjang.

Retail Price RM 53.75 (Semenanjung Malaysia) | RM 56.25 (Sabah Sarawak) 
Kandungan 120 Tablets

Berminat?Sila hubungi saya di 012-2412804 | nz.hashim@gmail.com utk sebarang pertanyaan |pesanan.Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...