Popular Posts

Saturday, August 17, 2013

Kurus dengan Shaklee Shape Up Set

Hai, hai, hai...makin ramai yang memilih SHAPE UP SET from Shaklee nih. La ni  memang ramai yang nak kurus. Lebih lebih lagi di musim Open House sekarang ni. Produk nak kurus berlambak-lambak di pasaran. Tetapi selamatkah? Dengan Shaklee anda tak perlu risau-risau , memang berdaftar dengan KKM. Selamat untk dicosume. Mari baca testimoni-testimoni dulu.
Credit to Sis Nik:
Wow...Turun 12 KG tu....sangat cunnn


Credit to Sis Nur Shuhada
"Kakak saya minum setin CINCH SHAKE ini.. Memandangkan bajet kurang so minum sesudu @ 2x sehari.. Alhamdulillah.. Dari size 46-48 turun raya baru ini boleh pakai size 42-44.. Then kena KONTROL MAKAN juga.."

Betul-betul, dalam program Diet yang berkesan, selain pengambilan CINCH Shape Up Set, perlu kawal pemakanan disamping bersenam tiga kali seminggu.Credit toSis Suzie 
"Akhirnya aku berjaya.. Si gemuk jadi Si Jelita( mode perasan)..

Pengamalan set Slimming Shaklee dgn konsisten bermula April 2013, senaman , dan kawalan kalori intake saya meninggalkan 65kg..Sekarang 59kg, need 2 reduce 8kg more utk berat bdn ideal..

Thanks Shaklee !!!!"


Apa yang ada dalam Shape Up Set ni?
Jeng, Jeng jeng.....

Shape Up Set
1. Cinch Shake
Cinch Shake Mix mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan. Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendek kata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak...CINCH Shake ada 3 perisa:
  • Vanilla
  • Chocolate
  • Caffe Latte

2. Lecithin
ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak). Tahukah anda ?? Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian...
3. Cinch Tea
campuran teh-teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih. Memberi tenaga dan rendah kalori.
4. Herb Lax
the most effective, gentle colon detox and cleanser.

Jom tonton VIDEO for CINCH pula:
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Berminat dengan minuman Shape UP Set? Hubungi saya:
«ID Shaklee : 866376
«SMS/Whatsapp: 012-2412804
«Email : nz.hashim@gmail.com
«FB Page:https://www.facebook.com/MommyNLittleStarsShoppe


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...